Z Anžetom Kuplenikom.

Spoznaj zvezde.

Anže Kuplenik

Sem Anže Kuplenik, 22 letni zmagovalec kuharske oddaje MasterChef Slovenija 2019. Nasmejan, zgovoren in sproščen študent živilstva in prehrane, prijatelji pa bi rekli, da sem kljub občasni navihanosti in mladosti zelo odgovoren. V prostem času se najraje ukvarjam s športom, čas preživljam z nečaki, rad se podružim s prijatelji, ko pa je časa nekoliko več, z veseljem kam odpotujem. Rad uživam življenje! S kuhalnico sem se prvič srečal že pri štirih letih, zato lahko rečem, da je kuhanje moja strast. Veseli me ustvarjanje in kreiranje jedi, neprestano pa si želim tudi novih kuharskih izzivov in izkušenj. Svoje znanje rad delim z drugimi, pa naj bodo to mlajše ali starejše generacije. Poleg tega, da rad kuham pa tudi sam uživam v dobri hrani, pijači in družbi.

Vsebina delavnice

Petek

16.00
prihod na lokacijo / namestitev

16.30
- Uvod v kuharski vikend,

17.00
- Pričnemo s pripravo predtesta za pico

17.45
- Nadaljujemo z "Gourme by Anže". Pripravimo goveja lička v vinski omaki, domače štruklje z različnimi nadevi

20.00
- "Finger Food 1" ob tabornem ognju

21.00
- GAŠPER BERGANT - Stand up

Sobota

10.00
- Mystery Box izziv

10.15
- 60 minutni izziv

12.30
Kosilo

16.00
Pričnemo s pripravo testa za pico.
- Pripravimo "Finger food 2"

17.00
Oblikovanje testa, sestavljanje in peka pic.

19.00
Večerja

Nedelja

10.00
"Nedeljsko kosilo po moderno"

13.00
Kosilo

14.30
S polnimi čelodci, potolaženimi brbončicami, nasmejani in dobre volje se odpravimo domov.

Lokacija.

Alpine Homstead

Domačija Alpine Homestead je doma v idilični vasici, ki je vir poživljajoče življenjske energije. Pri nas boste obdani z razkošjem. Ne tistim, ki izvira iz prestižnih materialov, temveč takim, ki ga od nekdaj ponuja narava. Z njo dihamo in sobivamo. Gostoljubno vas bomo sprejeli in vas obdali z občutki domačnosti. Moč narave in tradicije boste začutili v pristnih okusih domačih jedi, v ročno izdelanem pohištvu, na sprehodu v gozdu, ob slikovitih razgledih. Na vsakem koraku se boste bolj povezali s svojim bistvom. In to je neprecenljivo. 

Termini

Gremo v kuhinjo z Anžetom Kuplenikom

18.- 20. junij 2021
360
  • 3 dni
  • hrana
  • nočitev (možnost plačila z boni)
  • uporaba savne
  • uporaba plezalne stene
  • sprehodi v neokrnjeni naravi
  • Anže Kuplenik
  • STAND UP
max. 20 oseb

Izpolni prijavnico.